• Magyar
  • Román

Ars HUNGARICA - 2016. november 10-16.

2016-09-15 11:56
Magyar kulturális fesztivál

2016. november 10. és 16. között, tizenegyedik alkalommal szervezi meg a HÍD - Szebeni Magyar Egyesület a térség közkedvelt magyar kulturális eseményét, az Ars HUNGARICA fesztivált. Ennek célja az, hogy a több évszázados helybéli magyar jelenlétet hangsúlyozza és az eseményekkel hozzájáruljon a magyar közösség érvényesüléséhez itt, a Kárpát-medence határán, mutasson be magyar kulturális gyöngyszemeket és legyen híd a különböző igényeket és anyanyelvet képviselő személyek, nem utolsó sorban intézmények között.

Ars HUNGARICA logo_kicsike_b

A fesztivál sikeresen beilleszkedett a nagyszebeni kulturális élet gazdag forgatagába, elismert és várt eseményként szerepel a város hivatalos műsorai között. A magyar hagyományt, kulturális gazdagságot mutatja be a helybelieknek és vendégeinek egyaránt. Ugyanakkor a helyi magyar közösség számára kulturális értéket, hovatartozási érzést, kikapcsolódási lehetőséget kínál.

A fesztivál célja az, hogy a több évszázados helybéli magyar jelenlét fontosságát hangsúlyozza és az eseményekkel hozzájáruljon a magyar közösség érvényesüléséhez itt, a Kárpát-medence határán.

A fesztivál programját és részletes ismertetőt rövidesen közzé teszünk.

Címünk és elérhetőségeink:

Nagyszeben – Sörház (Berăriei) utca, 2 szám, II. emelet,

gyorsposta cím: hid@szeben.ro, honlapunk: http://www.Szeben.ro

FB: https://www.facebook.com/ArsHUNGARICA

telefonszámok: 0745 300 234 - Serfőző Levente, 0722 231 964 – Márton Ildikó.

 Mindenkit szeretettel várunk Nagyszebenbe, az Ars HUNGARICA kulturális fesztiválra!

 
 
 
Oldal teteje