• Magyar
  • Román

Blénessy Enikő: 7

2018-03-29 03:07
Blénessy Enikő előadása az Unimat Kávézóban

A CsodaVár GyermekKlub szervező partnere, Blénessy Enikő színésznő által rendezett és előadott "7" című előadásra kerül sor pénteken, 2018. március 30-án délután 6 órai kezdettel. Az előadás román nyelven lesz bemutatva az Unimat cég kávézójában. A jótékonysági előadást előzetes helyfoglalással - a 0799.733833 telefonszámon -   lehet megtekinteni.

Afis 7 pacate_online_b

#HaiLaTeatru!

Acest eveniment face parte din cadrul Campaniei “Daruim din suflet” in scopul strangerii de fonduri pentru Caminul de batrani din Marpod si este sustinut de Cosmin Tambu, administrator al companiei Coninvent GCT, in colaborare cu Unimat si Crucea Rosie. Evenimentul se desfasoara in data de 30.03.2018, la ora 18:00 in cafeneaua Café Construct, din incinta Unimat. Pretul de intrare este 25 lei, bani care merg direct in urnele prezente in cafenea, destinate donatiilor pentru Caminul de batrani din Marpod!

ATENTIE, 30 de locuri disponibile, rezervati din timp! 0799.733833

Spectacolul este compus din sapte povestiri care pornesc din realitatea noastra. Fiecare poveste ne prezinta cate un personaj contemporan, cate o intruchipare pentru fiecare pacat capital. Personajul principan, personaj care face legatura intre aceste istorisiri, este o femeie de serviciu, Terezia. Ea face curat dupa altii, ne vede pacatele, ca un inger. Probabil ca spectatorii vor gasi cateva raspunsuri in ora petrecuta impreuna, sau se vor amuza pe seama propriilor greseli. Enikő Blénessy, actrita de succes, ce va interpreta cele sapte roluri, te asteapta vineri de la ora 18:00, impreuna cu #Unimat, in cafeneaua #CafeConstruct, sa iei parte la un spectacol inedit de teatru!

 
 
 
Oldal teteje