• Magyar
  • Román

Nagyszeben Fejlesztési Útmutató 2014-2020

2014-04-14 03:20

A Nagyszebeni Polgármesteri Hivatal a Heritas Alapítvánnyal együttműködve, folytatja a 2014-2020 Nagyszeben Fejlesztési Útmutató című projekt megalkotását. Ennek érdekébe, miután intézményekkel konzultáltak (többek között a Nagyszebeni Magyar Kulturális Központtal is) a kezdeményezők a nagyszebeniek véleményét is, tág körben szeretnék konzultálni. Ezt egy on-line felületen megtalálható űrlap kitöltésével teszik, a felhívást alább lehet olvasni (román nyelven) és az űrlaphoz vezető link is megtalálható.

logo-Heritas copy_b

Stimați parteneri,

Primăria Municipiului Sibiu, în colaborare cu Fundația Heritas, continuă procesul de elaborare a Ghidului de Dezvoltare a Municipiului Sibiu.

După cum vă spuneam în cadrul Întâlnirilor sectoriale desfășurate în lunile ianuarie, respectiv februarie, pentru a obține un rezultat relevant, considerăm esențială consultarea opiniei publice. La sfârșitul anului 2013, Fundația Heritas a adus în atenția dumneavoastră un prim sondaj de opinie care urmărea evaluarea percepției orașului de către locuitori. Analizând primele rezultate ale acestui demers, precum și subiectele discutate în cadrul Întâlnirilor Sectoriale, am considerat importantă detalierea unor aspecte legate de nivelul de trai al populației din Municipiul Sibiu.

Astfel, pornind de la domeniul în care vă desfășurați activitatea, sondajul de față urmărește maniera în care oportunitățile disponibile pe piața muncii dau locuitorilor orașului șansa de a duce o viață cât mai aproape de așteptările lor.

Acesta este disponibil online prin intermediul platformei Sibiu 100%: www.sibiu100.ro sub întrebarea Care e nivelul de trai în Sibiu? / Contezi dacă completezi. Prin acest demers susținem și proiectul mai amplu desfășurat de Asociația Produs în Sibiu, ce urmărește promovarea produselor și producătorilor locali.

Chestionarul poate fi accesat direct şi aici:

https://docs.google.com/forms/d/1eu1ymmtuFG9noYg8iEPXTdV9JTGHIwSKzqCHDLN_-P4/viewform

Completarea chestionarului durează aproximativ 10 minute  şi va fi accesibil online până în data de 15 mai 2014. Datele furnizate sunt strict confidențiale. O primă sinteză a rezultatelor va fi prezentată publicului în cadrul Festivalului Huet Urban, în 31 mai - 1 iunie 2014 iar, ulterior, acestea vor fi integrate în definirea obiectivelor noului Ghid de Dezvoltare a Municipiului Sibiu, 2014 - 2024.

Pentru a acoperi o plajă cât mai largă de respondenți, ne-am bucura dacă ați disemina chestionarul în rândul familiei, prietenilor sau colaboratorilor dumneavoastră.

Vă mulțumim pentru timpul acordat.

Cu respect,

Michael Engel

 

Hírlevél feliratkozás

 
 
 
Oldal teteje