• Magyar
  • Román

ZENEDOBOZ AZ ARANYSZARVAS KULISZÁIRÓL

2008-10-08 11:48

Az RTV Magyar Adásában, az október 13-i Zenedoboz, mindenképpen rendhagyónak igérkezik.Dancs Annamari műsorvezető, nem a megszokott egyhelyszínről jelentkezik, hanem az Aranyszarvas fesztivál kuliszái mögé fog kalauzolni.

Versenyzőként, a stábbal együtt mindenhova szabad belépése volt, így olyan helyszíneket mutat be a nézőknek, amelyek a maratoni adásokban nem voltak láthatóak: a színpadi kuliszáktól, az öltözőkig, a sminkszobáktól az ARO Palace-beli főhadiszállásig. A műsor érdekesége, hogy bár a felvételekor még nem lehetett tudni, hogy kik lesznek a győztesek, de a véletlen úgy hozta, hogy Annamari kizárólag a dobogósokkal csinált interjút. Így, a nagydíjas Răzvan Krivach magyarul meséli el karrierjét, a bronz-díjas Tony Poptămaş egy Koncz Zsuszsa dallal kedveskedik a magyar adás nézőinek, akiknek a zsűri külön díjazottjai, a rendkivül szimpatikus francia hármasikrek, a 3Nity tagjai, egy meglepetéssel szolgálnak. De ott lesz Krisz Rudi, az énekesnő egyik versenydalának szerzője, résztveszünk a próbákon és zene is lesz bőven.

Tehát, akik kiváncsiak mindarra, ami kimaradt az egy hónappal ezelőtti közvetítésekből, azokat hétfőn, 15,30-kor várjuk a képernyők elé.

 

Am+Tony+3Nity K_b

 

 

Hírlevél feliratkozás

 
 
 
Oldal teteje