• Magyar
  • Román

Úszótábor

2015-05-08 08:17

Minden évben meghirdetjük úszótáborunkat a Szeben megyei magyar diákok számára. Az egy hetes táborban az úszni tanulóknak lehetőségük lesz négy úszási technikát elsajátítani, akik pedig már úsznak, tovább fejleszthetik technikájukat. Ezen kívül rengeteg sport és kézműves foglalkozást tervezünk, valamint szórakozásra is lesz lehetőség, többek között egy gitárdallammal kísért tábortűz melletti hangulatos estére is sor kerül.

Uszotabor logo_b

Olyan V. – XII. osztályos diákok jelentkezését várjuk, akik aktívan szeretnék szabadidejüket eltölteni, szeretik a kihívásokat, a tevékenységek sokféleségét, ismerkedni akarnak és nem utolsó sorban meg akarnak tanulni úszni. Fontos tudni, hogy a tanítás szakképzett oktató segítségével történik és a különböző tevékenységeket csoportvezetők kísérik.

Az úszótábort 2015. július 26. és augusztus 1. között szervezi meg a Medgyesi MADISZ Szentegyházán, a Napsugár Kempingben.

Jelentkezni június 15-ig lehet, és mivel a táborban összesen 66 fiatal vehet részt, a létszám korlátozott!

Részvételi díj: 150 lej, ami a következőket foglalja magába: szállítást (Medgyes, Millennium-Háztól – Szentegyháza, Napsugár Kemping útvonal) szállást, komfortos kis faházikókban, a Napsugár Kempingben (http://www.napsugar-panzio.ro) napi 3 étkezést a Napsugár Panzió vendéglőjében úszást és úszásoktatást (napi 2-3 óra) szükséges kellékeket a szabadidős tevékenységekhez és játékokhoz V. Úszótábor pólót (S – XXL méretekben) díjakat, okleveleket.

További információkért a következő személyeknél lehet érdeklődni, az alábbi telefonszámokon: 0756/ 928 840 - Balázs Botond, 0755/ 409 403 - Szatmári Noémi

 
 
 
Oldal teteje