• Magyar
  • Román

Tájékoztató a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. 2015. évi pályázati felhívásairól

2015-03-15 14:11

Magyarország nemzetpolitikai stratégiájához igazodva a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. meghirdeti 2015. évi pályázati felhívásait.

BGA_01_b

I. „A magyar kultúráért és oktatásért” pályázatok

Központi és regionális pályázati felhívásainkra 2015. január 1. és 2015. december 31. között megvalósuló, széles társadalmi csoportokat érintő projekt-terveket várunk. A pályázatokat elektronikus úton lehet az Alapkezelőhöz eljuttatni a NIR - Nemzetpolitikai Informatikai Rendszer használatával.

II. „Szülőföldön magyarul” pályázati program

A pályázati program célja, hogy megerősítse a Kárpát-medencei magyarság nemzeti azonosságtudatát a szülőföldön folyó magyar nyelvű oktatás és nevelés támogatása révén. A pályázatok beadására 2015. március 10. és 2015.április 24. között van lehetőség. A 2014/2015-as tanévre szóló pályázatokat postán vagy személyesen lehet eljuttatni a BGA Zrt. által megjelölt közreműködő szervezetekhez.
 
III. Meghívásos pályázat a külhoni értékgyűjtő mozgalom megszervezése és népszerűsítése céljából

A Bethlen Gábor Aalapkezelő Zrt. meghívásos pályázatot hirdet a határon túli magyarok részére külhoni értékek gyűjtésének, megőrzésének, gondozásának és a külhoni értéktár népszerűsítésének támogatása témakörben.

 
 
 
Oldal teteje