• Magyar
  • Román

Concert Extraordinar de Jazz

2016-09-26 12:17
Atrium Cafe Bistro & Art, 29 septembrie, 21:00

Concert Extraordinar de Jazz: TÁLAS (pian) / GYÁRFÁS (tobe) din Ungaria. Doi tineri și foarte talentați muzicieni din Ungaria sosesc în premieră în România iar concertul din Sibiu este primul din turneu.

Aron_Gyarfas_b

Talentatul compozitor Áron Tálas interpretează pe mai multe instrumente, de această dată se va prezenta ca pianist. Este câștigător al premiului muzical de excelență Junior Prima din Ungaria și este cunoscut din numeroase formații, inclusiv are propriul trio care-i poartă numele. Anul trecut Áron a fost finalist al vestitului concurs de interpretare pianistică de la Montreux și tot în 2015 a câștigat premiul Gramofon în Ungaria.
Attila Gyárfás și-a terminat studiile muzicale în Olanda și acolo s-a și stabilit deocamdată. Este toboșar și compozitor iar trioul care-i poartă numele este format din muzicieni deja consacrați în domeniu. Astfel Attila a concertat în nenumărate țări și, împreună cu trupa sau ca muzician este invitat în multe proiecte și la festivaluri. 

Intrarea este libera.

Pentru REZERVARI sunati la: 0269 242 000 sau 0723 287 486.

Concert organizat de Atrium Cafe Bistro & Art, Asociatia HID - Centrul Cultural Maghiar, prin sprijinul Fundaíei NKA Ungaria.

 
 
 
Oldal teteje