• Magyar
  • Román

HÍD 2005

Találatok: [5]  Oldalak: [1]  1   
Új műfaj: Kampec Dolores

Új műfaj: Kampec Dolores

2005-09-10 09:46
Nagyszebenben fejezte be a Kampec Dolores erdélyi, romániai turnéját, a Vama Vechei Stuffstock, Csíkszereda, Sepsiszentgyörgy után. Az Imperium dzsesszkocsma hangulata az alternatív zene varázslatára megváltozott, táncolni mereszkedtek a hallgatóságból és pezsegni kezdett a hangulat a több mint kétórás koncert alatt.
 
Magyar zene! Magyaroknak?

Magyar zene! Magyaroknak?

2005-09-09 09:29
Szerencse, a zene eléggé egyetemes kommunikációs forma ahhoz, hogy a hallgatóságnak ne legyen szüksége különösebb tolmácsolásra, mert ha a HID Szebeni Magyar Egyesület által szervezett Kampec Dolores koncertre aligha jöttek el a szebeni magyarok. Szerencse, hogy az Imperium Pub, a társszervező intézmény állandó kliensei meglehetősen jó közönséghangulatot teremtettek a kellemes ...
 
Kampec Dolores - egyetemesen emberi

Kampec Dolores - egyetemesen emberi

2005-07-30 09:24
Hogy mitől különlegesen egyedi a Kampec Dolores? Miért rendkívüli az a zene, amely mindenek előtt magyar, de mindenki számára érthető? Aki hallgatta már a több mint 20 éve létező budapesti együttes muzsikáját, annak feldereng az a hangulatvilág, amely a hangok segítségével születik meg és megtörténik az áthallás ismeretlen világokba, amelyeket csak ezen az úton közelíthetünk ...
 
A gravitáció bizonyossága

A gravitáció bizonyossága

2005-04-30 09:15
Hányan vagyok, ha írni akarok? Néhányan félnek, sokan közülünk bizonytalanok, vannak akik akarnak, persze mások dilemmákba meritkeznének folyton. Nem is tudom hányan vannak, akik nem akarnak leírni egy sort sem, de ők is szót kapnak, ők az egykori Szókráteszek, a bürökpoharat az írni vágyókkal itatnák meg.
 
Kövekkel a zsebében Nagyszebenben

Kövekkel a zsebében Nagyszebenben

2005-04-20 09:09
A Kolozsvári Állami Magyar Színház előadásában láthatta 2005 április 26.-án a nagyszebeni magyar közönség Marie Jones Kövekkel a zsebében című stúdió-előadását.
 
Találatok: [5]  Oldalak: [1]  1   
 

Hírlevél feliratkozás

 
 
 
Oldal teteje