• Magyar
  • Román

Nagyszebenben is állomásozott a karaván

2011-10-04 09:16
ONGFest Karavánt szervezett a Szebeni Magyarok Egyesülete

Múlt hétvégén a nagyszebeni Kispiac teret lepték el a különböző civil szervezetek sátrai. A térségből pályázó civil szervezetek közül a HÍD – Szebeni Magyarok Egyesületet választották ki társszervezőnek a bukaresti főszervezők.

ONGFest_logo_internet_s ONGFest_Timi_03_s ONGFest_Betti_01_s ONGFest_Dora_01_s ONGFest_Latogatok_05_s ONGFest_Meli_Amalia_01_s

A kétnapos rendezvény háromezernél több látogatót vonzott a térre: a különböző tevékenységi területeken érdekelt szervezetek tájékoztató anyagokkal, közvetlen beszélgetéssel igyekeztek felhívni magukra az arra sétálók figyelmét. A HÍD – Szebeni Magyarok Egyesületének munkatársai például a mára már hagyományossá vált, közelgő Ars Hungarica kulturális fesztivált népszerűsítették, amelyet idén november 2. és 6. között szerveznek meg. Az érdeklődők az előző évek sokszínű rendezvényeinek felvételeit is megtekinthették, belelapozhattak hungarikumokról szóló érdekes könyvekbe, miközben az egyesület munkájáról, sokrétű tevékenységéről is tájékoztatták őket.

Forrás: Szabadság.ro (D.I)

 

További cikkek a kategóriában

Hírlevél feliratkozás

 
 
 
Oldal teteje