• Magyar
  • Román

Támogasd a CsodaVárat!

2018-05-12 09:34
Május 26-án 49 gyermek és felnőtt szalad a CsodaVár fejlesztése érdekébe

A projekt célja a meglévő helyszín gyermekbaráttá való átalakítása, valamint a tevékenységek bővítése, hogy ezáltal nagyobb csoportot lehessen kiszolgálni. A projekt a Sörház utcában, a Magyar Kulturális Központ székhelyén zajlik. A 2017. októberében indult kezdeményezés sikeres. Elsősorban a Nagyszebenből származó gyerekeket vonzza, akik különböző hátterű és társadalmi csoportokból érkeznek. A CsodaVárban játékos formában történik a magyar nyelvű oktatás.

Csodavar Tamogasd_b

Bővebben a projektről itt: goo.gl/jwTAmW

Alább egy részletesebb leírás azzal kapcsolatosan, hogy melyek a támogatási lépések, fordítások, útbaigazítás.

Előre is köszönjük szépen a támogatásokat!

HU: Kérem töltse ki az alábbi űrlapot, és regisztrálja a fizetési adományát. 
A *-gal megjelölt kérdéseket kötelező kitölteni. A bizalom jeleként az űrlap kitöltése után akár azonnal kifizetheti az adományt, ezzel is segítheti az adománygyűjtési kampány gyorsabb és költséghatékonyabb működését.
Az ajánlott fizetési mód bankkártyával, illetve hitelkártyával a legegyszerűbb, a leginkább automatizált, és biztonságos.

Ha bármilyen problémája van a befizetett összeg nyilvántartásában vagy az adomány megfizetésében, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a hid@szeben.ro (magyar nyelven) e-mail címen keresztül, vagy akár telefonon: +4 0754.034450 (Simon Andrea). A főszervező (románul és angolul): inscrieri@maratonsibiu.ro.

PrinScreen_b

Prenume / Surname / Vorname *: Keresztnév
Nume / Name / Name *: Vezetéknév
Telefon / Phone / Telefon *: Telefonszám
E-mail *: E-mail cím
Adresa poștală/Address/Adresse *: Postacím: (utca, házszám)
Localitate / City / Stadt *: Helység
Az alábbi összeggel *:
2 lei / minden lefutott km után
6 lei / minden lefutott km után
10 lei / minden lefutott km után
25 lei / minden lefutott km után

SAU cu suma fixă de (introduceți doar numere, în Lei)/ OR with the fixed amount (enter only numbers, in Lei)/ ODER mit die festen Betrag *: Egy meghatározott összeggel (ide kérjük, írja be az Ön által adományozni kívánt összeget lej-ben)*: lei
Donaţie anonimă (numele nu va fi afişat pe site) / Anonymous donation (name will not appear on the website) / Anonyme Spende (Name wird nicht veröffentlicht) 
Névtelen adomány(Amennyiben nem szeretné, hogy a neve megjelenjen a weboldalon, úgy jelölje be ezt részt) 
Sunt de acord să fiu contactat prin email de către organizaţia susţinută în legătură cu proiectele acesteia / I agree to be contacted via email by the supported organization in regards to their projects / Ich bin einverstanden von der von mir unterstützten Organisation kontaktiert zu werden Elfogadom, hogy a támogatott szervezet e-mailben felvegye velem a kapcsolatot 

Trimite Datele - ELKÜLDÖM

ITT lehet, Simon Andi által a CsodaVárat támogatni .

A futóversenyre 2018. május 26-án kerül sor és reggel 9 órakor a nagyszebeni Nagypiac téren kezdődik. 
Köszönjük a támogatást!

 
 
 
Oldal teteje