• Magyar
  • Román

KÖNYVTÁR

2010-03-21 00:28
A HUNGARICA Kulturális Központban

A Nagyszebeni Magyar Kulturális Irodában modern könyvtár működik. Itt minden látogató magyar folyóiratokat, dokumentumfilmeket, zenét kölcsönőzhet vagy helyben igénybe vehet. A Nagyszebeni Magyar Kulturális Központ új székháza - (Felinarului) Lámpás utca, 6. szám -  lehetőséget biztosít arra, hogy könyvtár is működhessen az épületben. Ennek kialakításához nagy mértékben járultak hozzá partnereink is. Állományunk - mivel főképp 2006 után kezdett kialakulni - a "modern" szóval jellemezhető.

Olvasói sarok, televízió, DVD lejátszó, videókészülék, számítógépek állnak rendelkezésre, amelyek a felszolgálható kávé vagy tea kíséretében különleges hangulatot teremtenek minden vendég számára. Megtalálhatók az Iroda tevékenységével kapcsolatos anyagok is, de nagyszebeni vonatkozású, főleg magyar információ és állomány.

Mindenkit szívesen látunk vendégül. Nyitvatartási órarend: H-P: 10-15. Alkalmanként hétvégén is elérhetőek vagyunk de a legbiztonságosabb, hogy előzetesben egyeztessük a látogatás időpontját telefonon (0747.921975) vagy e-mailen: hid_kukac_szeben_pont_ro.

 
 
 
Oldal teteje