• Magyar
  • Román

Több, mint 50 magyar gyermekhez jött el...

2013-12-08 06:13

Az utóbbi évek, talán legsikeresebb Mikulás-estjét szervezte meg a nagyszebeni Rmdsz Nőszervezet, együtt a nagyszebeni egyházakkal, pedagógusokkal és civil szervezetekkel karöltve 2013. december 5-én a Sörház utca 2. szám alatti református központ dísztermében.

Mikulas-est 2013_08 Mikulas-est 2013_06

Mosoly, öröm, ajándék, családias hangulat; mindez jellemző volt a Református központban megszervezett Mikulás estre. Az összetartás és szeretet karjaiban szép számban sikerült összegyűlni gyerekeknek és szülőknek egyaránt egy lelkes csapat által szervezett esemény alkalmával.

Gratulálok a nagyszebeni RMDSZ Nők szervezetének a profi szervezésért, köszönetet mondva lelkes pedagógusainknak és a történelmi egyházaknak a példás hozzáállásukért. Nem utolsó sorban köszönettel tartozunk mind azon támogatónak aki erőt, lelkesedést vagy anyagi támogatást nem sajnálva mellénk állt ez alkalommal.

Márton Ildikó, Szeben megyei RMDSZ Nők szervezetének elnöke

Mikulas-est 2013_02 Mikulas-est 2013_01

A Mikulás várás egy különleges élmény volt mindenki számára, a kisgyerekek egy nagyon szép élménnyel maradtak. Az ünnepély megszervezése és lezajlása egy meleg és szeretetteljes környezetben zajlott, ahol a gyermekek és felnőttek egyaránt ámulattal és bámulattal várták a kedves öreg Mikulást.

Óvonéni

 

 
 
 
Oldal teteje