• Magyar
  • Román

Hegedüs Csilla az RMDSZ Szeben megyei nőszervezetének tisztújítóján:

2015-02-04 17:14
az idei évben kiemelt figyelmet fordítunk a szakmai képzésekre.

Az RMDSZ Szeben megyei nőszervezetének küldöttgyűlése ismét bizalmat szavazott Márton Ildikó eddigi elnöknek február 3-án, a nagyszebeni magyar házban. Az eseményen jelen volt Hegedüs Csilla, az RMDSZ országos nőszervezetének alelnöke, kultúráért felelős főtitkárhelyettes és Benedek Zakariás, az RMDSZ Szeben Megyei Szervezetének alelnöke.

Hegedus Nagyszeben_b

„Az RMDSZ Nőszervezete az idei évben az elkezdett munka folytatására, a már bejáratott és sikeres programok továbbvitelére fekteti a hangsúlyt. Mindezek mellett kiemelt figyelmet fordítunk a különböző tematikájú képzések megszervezésére annak érdekében, hogy minél eredményesebben felkészítsük a hölgyeket a politikai és a közéleti szerepvállalásra” − taglalta beszédében a jövőbeli terveket Hegedüs Csilla alelnök, majd kifejtette: fontosnak tartja, hogy a helyi szervezetek bekapcsolódjanak az országos programokba, ezáltal elősegítve a kapcsolatok kialakulását, valamint  a szervezet megerősödését.

Nok szervezete_LOGO_feheralap_s

A küldöttgyűlés résztvevői egyeztettek az idei program- és tevékenységi tervekről, 2015-ben a hagyományos rendezvények mellett sor kerül kommunikációs és rendezvényszervezési képzésekre, valamint a Sikeres Nők Iskolájának megszervezésésre is. A jelenlévők ugyanakkor részletesen megvitatták a Szeben megyei magyar nyelvű oktatás helyzetét és döntöttek arról, hogy a jövőben ebben a kérdésben találkozókat szerveznek szülők és a tanárok bevonásával.

Forrás: Rmdsz.ro

 
 
 
Oldal teteje