• Magyar
  • Román

Vakációs bibliahét Oltszakadáton

2014-09-07 11:56

Szeptember 1-től 5-ig vakációs bibliahetet tartottunk Oltszakadáton a gyülekezet vallásórásai és konfirmandusai számára. A KOEN alapítvány által a 2014-es évre kidolgozott programtervet követtük, melynek központi témája a Válaszút volt. A tábor résztvevői minden nap más és más bibliai történetet, bibliai személyt ismerhettek meg, illetve napról-napra újabb és újabb énekeket tanultak.

Oltszakadat_tabor_15 Oltszakadat_tabor_28

Első nap Noé, második és harmadik nap Ruth és Gedeon történetét ismerhették meg, az utolsó két napon pedig Dávidról a pásztárfiúról, valamint Dávidról mint királyról tanulhattak a gyerekek. Minden nap áhítattal indult, majd az érdekes történeteket egy-egy rövid színdarab követte, melynek szereplői a gyülekezet lelkes ifisei voltak. A gyerekek naponta kérdeseket válaszoltak meg az elhangzott történetek és rövid színdarabok láttán, majd éneklésre került sor és a napot barkácstevékenységgel, szabadtéri játékokkal, valamint szeretetvendégséggel zártuk.

Oltszakadat_tabor_31_s Oltszakadat_tabor_32_s Oltszakadat_tabor_08_s

A résztvevők napról-napra nagyobb lelkesedéssel vettek részt a foglalkozásokon és úgy érezzük, hogy mindannyiunk számára maradandó élményt jelent az együtt töltött hét.

Cikk és fotók: Illyés Sándor, oltszakadáti ev. lelkipásztor 

 
 
 
Oldal teteje