• Magyar
  • Román

XXVI. KÖZGAZDÁSZ VÁNDORGYŰLÉS - KOLOZSVÁR 2017.OKT. 6-8.

2017-09-19 03:45
IPARI FORRADALOM 4.0 HOGYAN FOG KINÉZNI A JÖVŐ GAZDASÁGA?
Még mindig lehet regisztrálni a Romániai Magyar Közgazdász Társaság legjelentősebb szakmai rendezvényére. 2017. október 6-8. között Kolozsváron lesz a 26. Közgazdász Vándorgyűlés, ahol közel 35 neves, szakmabeli előadóval vitathatjuk meg, hogy milyen irányba befolyásolják a digitális technológiák a gazdasági élet különböző területeit.

RMKT_VGY_webbanner_728x190_b

Idei témánk az Ipari forradalom 4.0. Hogyan fog kinézni a jövő gazdasága?, amit plenáris előadások, kerekasztal beszélgetések segítségével fogunk körbe járni a hat tematikus szekció mellett:

 Ipari forradalom 4.0 – informatizálás a mindennapokban
 Fintech – zajló forradalom a pénz világában
 Digitalizáció és automatizálás: marketing a negyedik ipari forradalom után
 Házon belül, ajtón kívül – a kiszervezés vállalati kérdései
 Hatékonyság olcsóbban – lean management
 Mestesrésges intelligencia és/versus emberi munkaerő
 
Vándorgyűlésünk keretén belül egyrészt minél több tudást és információt kívánunk átadni a résztvevőknek, másrészt pedig lehetőséget szeretnénk nyújtani a közös gondolkodásra és a szakmai tapasztalatcserére. Ennek jegyében, a szakmai találkozónak minősülő eseményre számos magyarországi, vajdasági és szlovákiai meghívott mellett helyet kapnak azok az erdélyi digitális „guruk” is, akik sikerüket a negyedik ipari forradalom vívmányainak köszönhetik. Idei vándorgyűlésünkkel szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy a fejlődni kívánó vállakozók jobban áttekinthessék azokat a lehetőségeket és kötelező érvényű kihívásokat, amelyek az elkövetkező években országunk gazdasági tervezésének irányát jelentős mértékben befolyásolják majd.
Beszélgessünk együtt a környezetünk változásáról, melyet minden területen befolyásol a technológia fejlődése, és tekintsük át országunk, társadalmunk fejlődésének lehetőségeit és kihívásait a globális piac követelményeihez való felzárkózásban.
A Vándorgyűlésre szeptember 27-ig lehet regisztrálni, a vandorgyules.rmkt.ro honlapon. Ugyanitt folyamatosan frissülő tartalmak által követhető az esemény részletes programja és további információk is elérhetőek.
RMKT_VGY_webbanner_300x250_b
 
 
 
Oldal teteje