• Magyar
  • Román

46. Jazz fesztivál Nagyszebenben

2016-05-24 05:37

46. Sibiu Jazz Festival zajlik a héten Nagyszebenben május 23-29 közt. Kövessék a programot a sibiujazz.ro honlapon. Többek között, 2016. május 26-án, csütörtökön este a Thalia színpadon lép fel a budapesti Modern Art Orchestra.

MAO 04_b

A budapesti Modern Art Orchestra nemrég ünnepelte fennállásuk 10. évfordulóját.

A MODERN ART ORCHESTRA CSODÁT MŰVEL, ÉS A VARÁZSPÁLCÁT A ZENEKARVEZETŐ FEKETE-KOVÁCS KORNÉL TARTJA A KEZÉBEN. AZT GONDOLNA MODERN ART ORCHESTRA CSODÁT MŰVEL, ÉS A VARÁZSPÁLCÁT A ZENEKARVEZETŐ FEKETE-KOVÁCS KORNÉL TARTJA A KEZÉBEN. AZT GONDOLNÁ A HALLGATÓ, HOGY VALAMIFÉLE TELEPATIKUS KÉPESSÉG MŰKÖDIK A ZENÉSZEK KÖZÖTT. MI TÖBB, A ZENEKAR SZINTE BÁRMILYEN STÍLUSBAN MEGSZÓLAL, NYITOTTAK A KÜLÖNFÉLE MEGKÖZELÍTÉSEKRE, ÉS HIHETETLEN ALÁZAT VAN BENNÜK A SZÓLISTA ÉS A KARMESTER IRÁNT. ÖVÉK A ZENE VARÁZSLATA.”

MAO 05_b

RHODA SCOTTÁ A HALLGATÓ, HOGY VALAMIFÉLE TELEPATIKUS KÉPESSÉG MŰKÖDIK A ZENÉSZEK KÖZÖTT. MI TÖBB, A ZENEKAR SZINTE BÁRMILYEN STÍLUSBAN MEGSZÓLAL, NYITOTTAK A KÜLÖNFÉLE MEGKÖZELÍTÉSEKRE, ÉS HIHETETLEN ALÁZAT VAN BENNÜK A SZÓLISTA ÉS A KARMESTER IRÁNT. ÖVÉK A ZENE VARÁZSLATA.”

RHODA SCOTT

Jazz_Logo_b

 
 
 
Oldal teteje